Skip to main content
  • Rent geografisk
    Dækker vi hele Danmark!
  • Vores overbevisning
    Hire character – train skills!

Stor fokus på at finde det rette match

mellem virksomhed og kandidat, der er af længerevarende karakter

Denne side er under opdatering.

FORSTÅELSE/INDSIGT/DNA

Hos Search & Select er det kernen i samarbejdet, at vi altid sætter os grundigt ind i vore kunders og kandidaters baggrund/situation. Kompetencer og erfaring er hårde facts, som vi arbejder detaljeret med, men den bløde side omkring personlighed, og deraf følgende match mellem rette arbejdsgiver og kandidat, er vores spidskompetence, som sikrer et godt resultat for såvel virksomhed som kandidat.

Samarbejde

Vi forventer at vore kunder og kandidater ønsker et samarbejde under hele processen. I et samarbejde stilles der krav og forventninger – begge veje.

OPRIGTIGHED

Vi mener, at skal det helt rigtige match mellem virksomhed og kandidat findes, så kræver det, ud over faglige kompetencer, værktøjer mm, naturligvis at man besidder en dyb menneskelig indsigt/forståelse. Det gør vi hos Search & Select. Derigennem sikrer vi, at uanset om man som kandidat hos os bliver ansat i en given stilling, så kan vi garantere, at det er en proces med fokus på den enkelte og respekt omkring et professionelt og indholdsrigt forløb.

For at kunne levere dette, ønsker vi, at såvel virksomhed som kandidat i et samarbejde tør være åben og ærlig, samt forholde sig kritisk og konstruktiv gennem hele processen.