Skip to main content
  • Rent geografisk
    Dækker vi hele Danmark!
  • Vores overbevisning
    Hire character – train skills!

Stor fokus på at finde det rette match

mellem virksomhed og kandidat, der er af længerevarende karakter

Denne side er under opdatering.

Tillid går begge veje

Ud over de ansatte har vi samarbejde med diverse freelance researchere strategisk fordelt rundt i landet.

Om os

SEARCH & SELECT ER PRIMÆRT ET SEARCH & SELECTION BUREAU, MEN VI BESKÆFTIGER OS OGSÅ MED ANDRE TING – SÅSOM ORGANISATIONSUDVIKLING, LEDERUDVIKLING, OUTPLACEMENT ETC.

Bureau´et er oprindeligt startet af Charlotte Baisgaard, der har en solid baggrund indenfor bl.a. salg, ledelse, HR, rekruttering, search, networking mm. Hos Search & Select er vores klare overbevisning: Hire character – train skills! Dette statement skal forstås som følger:

Naturligvis skal den for stillingen relevante uddannelsesmæssige baggrund være i orden, men vigtigt er også indstillingen og personligheden! Uddannelsesmæssige færdigheder kan som oftest tilegnes – det kan indstillingen og personligheden ikke så nemt!

Vores kunder

Hos Search & Select bruger vi rigtig megen tid på at lære vore kunders (virksomhedernes) “DNA” at kende. Før vi har et grundigt indblik i dette, mener vi ikke, at vi kan gå ud at finde de rette kandidater. Vi gør os meget umage mht at finde et match mellem virksomhed og kandidat, der er af længerevarende karakter.

Ud over menneskelig indsigt, empati mm understøtter vi naturligvis vore valg med interviews, analyser, tests, referencer mm. Vi rekrutterer primært i Danmark, men også lidt i udlandet. Selvom vi har base i Jylland, laver vi også rekrutteringer etc. på Fyn og på Sjælland.

Charlotte Baisgaard

CEO & Headhunter

Search & Select ApS
Lillevang 80
7190 Billund
Tlf.: +45 5197 3537
Email: cb@searchandselect.dk

Anne-Dorthe Baisgaard

Researcher

Search & Select ApS
Lillevang 80
7190 Billund
Tlf.: +45 6052 8460
Email: ab@searchandselect.dk